Switch To Mobile Version

Te kinky

Een paar weken geleden mijn allereerste, officiële massage gehad. Van een man (!).

DOOR JAMIE LI

Massages vind ik eng. Vanwege de kinky sfeer die er eventueel hangt. Want: olie, sensuele bewegingen met de hand en je hebt nauwelijks kleren aan. Maar het moest gebeuren, want ik had een stijve nek.

In de wachtkamer ben ik relaxt. Maar wanneer ik eenmaal word opgeroepen door een man, krijg ik rillingen. Een kerel, gaat met grote, stoere, harige mannenhanden, míjn rug masseren. Daar zit toch enigszins kinky randje aan?

Hoewel de masseur qua knapheid heus niet op Arie Boomsma-level zit, vind ik het toch ongemakkelijk. Tis toch een man hè. Het blijkt ook geen rug massage, maar een full body stress release massage. Met als resultaat, mannenhanden tussen mijn bovenbenen, die langzame, draaiende bewegingen maken. Als klapper gaat de man ook met zijn volledige lichaam op mijn rug zitten, nog altijd masserend. Vind ik toch aan de pikante kant, of ben ik zo een zacht ei doordat dit mijn eerste massage is?

Als de voetmassage begint, want die zit blijkbaar ook hartstikke inbegrepen, hou ik het niet meer. Die is te erotisch getint als je het mij vraagt – niemand raakt mijn voeten aan, ik raak ze zelf amper aan, blote voeten in principe vies. Bovendien kietelt de ‘foot job’ als een gek.

Mijn gedachten maken het er ook niet makkelijker op. Tijdens de massage is elke vraag die in me opkomt een schuine: hoe reageren mannen op vrouwen tijdens een massage? Gaan er dingen per ongeluk groeien? Hoe doet een masseur wanneer hij een Gigi Hadid-achtige vrouw moet masseren? Blijft het van zijn kant gewoon rustig, of gaat zijn testosteron toch parten spelen? En wat vindt zijn vrouw ervan, als hij eventueel Gigi Hadid masseert? Waar denkt een masseur precies aan tijdens zijn werk? Aan zijn werk (zo, even dit spiertje en dan dat spiertje), aan wat hij vanavond gaat eten of laat hij er tóch een klein, stout fantasietje op los?

Na de stress release massage ben ik allesbehalve zen. Mijn nekspieren zijn weliswaar soepeler dan daarvoor, maar het stressniveau is gigantisch. Ik heb helemaal het gevoel dat ik een scheve schaats heb gereden.

Massages: ik vind ze maar moeilijk. Waar je zou moeten ontspannen, eindigt een massage bij mij in compleet nerveuze en opgefokte staat. Volgende keer laat ik de stijve nek voor wat het is. Want liever een stijve nek dan een stij(…), laat maar, je begrijpt m’n punt.

Plaats een reactie