Switch To Mobile Version

Q&A: Gezinsuitbreiding? Verhuizen? Haargeheimen?

Wil ik meer kinderen? Ga ik op korte termijn verhuizen? Je ziet het in de Q&A van juni!

DOOR JAMIE LI

Iedere maandag om 9.00 uur een nieuwe vlog, dat staat vast. Nu ga ik ook proberen elke donderdag een extra video te plaatsen. Tot nu toe is dat al twee weken gelukt, maar je weet maar nooit hoe dat gaat in drukke dan wel barre tijden (ik dek mezelf dus bij deze alvast in).

Deze week: een Q&A met vragen die júllie mij gesteld hebben. Zo leren we elkaar een beetje beter kennen, toch? Laat daarom vooral ook jóúw ervaring/mening achter (welke bladen lees jij? favoriete kledingmerken? etc.). Altijd leuk.

Vond je ‘m leuk? Doe het duimpje omhoog onderaan de video! En vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

1 reactie tot nu toe

  • Superleuk Jamie!

    Ik heb een vraag voor een volgende Q&A. Nooit en niks meer van J-Lo (zien, horen gewoon alles) of nooit meer Zara en Cos?

    Comment door Nesrin, June 3, 2016 om 1:12 am

Plaats een reactie