Switch To Mobile Version
jamie-li-yellow-skirt-01
jamie-li-yellow-skirt-02
View all

Jamie’s looks: Eindelijk kleur

Ik deed de deuren van mijn kast open en zag dat m’n garderobe voor 75% uit zwarte stukken bestaat. Daarnaast zag ik mezelf terug in de vlogs en werd ik me ervan bewust dat ik nauwelijks kleur draag. Meteen naar de stad gesprint, op zoek naar wat kleur en vrolijkheid. En dan kom je thuis met de perfecte rok en zomerblouse.

DOOR JAMIE LI

Zie je, ik hou er niet van mijn armen te laten zien. Ook al is het 35 graden buiten, ik laat ze liever niet zien. Deze blouse is dan ook ideaal voor de zomer, want luchtig. Ook blij met de gebreide kokerrok, dankzij de speelse en vrolijke kleur.

Blouse ZARA
Rok COSTES
Schoenen RIVER ISLAND
Haar ROB PEETOOM


(Met dank aan: Pulitzer Hotel)

4 reacties tot nu toe

 • Alhoewel ik je all black looks geweldig vind en helemaal jouw ding vind, moet ik toegeven dat kleur je ook geweldig staat. Dus bring it on die cours

  Comment door Marije, May 18, 2016 om 7:34 am
 • Your fabilous ♡ ik heb het boerentrien gehalte over mij.. wij moeten maar eens praten, doe mij maar wat city looks :)

  Comment door Martine Nanninga, May 18, 2016 om 2:58 pm
 • Black is Beautiful is mijn motto. Mijn kast bestaat voor 90% uit zwart. En kleur is best leuk maar Vhalzen zijn nog leuker;-). Mijn bovenarmen laat ik ook liever niet zien. Dus ik draag dan zwarte wijde shirts met 3/4 mouw.

  Comment door yvonne, May 27, 2016 om 5:30 am
 • Hi Jamie Li,

  Ik geniet van je leuke youtube vlogs. Je hebt een leuke stijl en je kinderen zijn ZO schattig.

  Comment door Rianne, January 2, 2017 om 2:17 pm

Plaats een reactie