Switch To Mobile Version

Vlog #11: Eindelijk ten huwelijk gevraagd?

Iedere maandag om 9.00 uur plaats ik een nieuwe weekvlog op mijn YouTube-kanaal. Deze week: word ik dan eindelijk ten huwelijk gevraagd?

DOOR JAMIE LI

Want je weet, ik wacht al zo lang. Dat blijft dus even een verrassing. Verder deze week: ik bezoek de lancering van LINDA.man, maak de kinderboerderij onveilig met Lenny, ‘bak’ een taartje voor Alain – want die is jarig, woon de winkelopening bij van Won Hundred, ga weer sporten bij de BBB Healthclub én ik breng wederom een bezoekje aan de Rob Peetoom haarsalon. Zit je weer klaar?

1 reactie tot nu toe

  • Lenny is te schattig! Kan ook niet anders met zo’n leuke mama! Leuke vlog weer en benieuwd naar volgende week.

    Comment door Sabine, April 26, 2016 om 2:47 pm

Plaats een reactie