Switch To Mobile Version

Girl crush

Is het raar dat ik dagelijks minstens één keer naar de blote billen van Fajah Lourens kijk?

DOOR JAMIE LI

Ik vind van niet.

Zie je, Fajah is mijn girl crush. De liefde begon al in 2002, toen ik haar leerde kennen als Yasmin Fuentes. Dat was in de tijd dat ik nog trouw, elke avond om acht uur, aan de buis gekluisterd zat voor Goede Tijden Slechte Tijden. Wie niet, toch? ‘t Was heus niet alleen Stefano die lekker ging op Yasmin hoor: met open mond zat ik elke avond haar schoonheid te bewonderen. Mooie mond, jaloersmakende teint, perfect lijf, brutale blik, sexy krullen, mijn Fajah.

Maar dan word je langzamerhand volwassen en beland je in de fase dat GTST wordt verruild voor het journaal. Plots geen tijd meer voor soaps en Fajah. Met als gevolg dat ik m’n girl crush uit het oog verloor.

Gelukkig is dat nu helemaal anders. Ze is terug in mijn leven. Nota bene fitter en mooier dan ooit. Dagelijks verschijnt ze in mijn timeline. Ik bedoel, zijn er ook mensen die @mykillerbodymotivation niét volgen op Instagram? Lijkt me sterk. Ik heb zelfs mijn notificaties aangezet als het gaat om Faaj.

Haar Insta is mijn houvast. Want ook al ben ik het tegenovergestelde van een fit girl (ik word dagelijks benaderd om McDonald’s ambassadrice te worden), is Fajah een bulk aan inspiratie. Dromen (van precies zo’n lijf en een kleine romance) mag, toch? Neem haar billen, helemaal van Doutzen- dan wel J.Lo kaliber. Of haar verbluffend mooie buik, ook te knap.

Denk nu niet dat het alleen Fajah’s uiterlijk is wat haar tot girl crush maakt. Er speelt zó veel meer. Ik vind Fajah hartstikke real. Stoer. Ik hou van stoere meisjes. Durf te wedden dat ze haar motorrijbewijs heeft, want zo gaat dat met stoere chicks. Zo niet, ben ik ervan overtuigd dat ze in ieder geval de ambitie heeft om ‘m ooit nog binnen te harken. Coole tattoos, heeft ze ook. Het kunstwerk op haar rug is mijn lievelings. Daarnaast vind ik ook: Faaj maakt zich niet druk om anderen, maar doet lekker waar ze zelf zin in heeft. Ze heeft schijt. Paar weken geleden nog, knipte ze zo haar lokken eraf omdat het niet anders kon. Getuigt wederom van hartstikke veel lef. Fajah is mijn straatkatje, met de allermooiste billen en taille van Nederland. Deze foto, zucht.

Ik las pasgeleden dat ze weer single is. Zou Alain het erg vinden?


|| U P D A T E || En als je dan alleen komt te staan? Dan zit je dan! (Link in bio)

Een foto die is geplaatst door Faya (@mykillerbodymotivation) op

(Foto: Instagram Fajah Lourens @mykillerbodymotivation)

2 reacties tot nu toe

  • Geweldig! Ik deel de crush

    Comment door Met, April 20, 2016 om 7:10 am
  • Jaa ze is een mooie stoere chick!

    Comment door yvonne, April 25, 2016 om 10:49 am

Plaats een reactie