Switch To Mobile Version

Vlog #10: dikke kater + fotoshoot

Zit je klaar voor misschien wel leukste vlog tot nu toe?

DOOR JAMIE LI

Ja ja, vlog #10 alweer! Iedere week geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven als eigenaresse van QUARTER magazine, journaliste, columniste, mode- en beautyspecialist, moeder van twee zoontjes en super shopaholic. Wat ik over deze week kan vertellen? Dat het de gezelligste week ooit is. Zo gezellig dat-ie eindigt in een dikke kater. Ik ga o.a. naar het Vice 10 jaar-feestje, maak een spinaziestamppotje, ga los op Ronnie Flex en Rochelle, train bij de BBB healthclub, verzuip in de schone was en heb een fotoshoot voor QUARTER magazine. Kijk je weer mee?

Abonneer je hier op mijn kanaal en je hoeft nooit meer een vlog te missen!

2 reacties tot nu toe

  • He Jamie Li,
    Heb je vlogs onlangs ontdekt en vind je een enorm geestig mens! Moet altijd heel erg lachen om jou, je JLo imitatie, je mooie kindjes en je luipaard badjas :-) Heb ‘t alleen af en toe wel een beetje te doen met de poezenbeesten zo met al die drukte (en het pianosalvo bij zieke Dave..ahhhh).
    Keep up the good work!

    Comment door Kim, April 18, 2016 om 11:02 am
  • Hoi, als je om 5 uur in de nacht door je baby wakker bent en hij je niet laat slapen ontdek je in ene leuke vlogs en kijk je ze ff allemaal in 1x! Super leuk en ga zo door! Heel veel herkenbare dingen! Ben benieuwd naar volgende week’ !

    Comment door Kate, April 21, 2016 om 12:32 am

Plaats een reactie