Switch To Mobile Version

Vlog #9: Duet met Brace

Zingen met Brace? Je begrijpt, het was een leuke week. Kijk je mee?

DOOR JAMIE LI

Deze week gebeurt er zó veel! Wat dacht je van een ontbijtje met tijdschrift Glamour, koffie drinken met een oude bekende, de persdag bijwonen van W. Green, een nieuw Style & Coffee- interview met Brace (ik ben fan!), de lancering van Charlotte Tilbury in Nederland, opening van de Samsøe Samsøe flagshipstore, lancering van de Sneakerdistrict x Mr. Birthmark- truien, cadeautjes uitzoeken met Lenny en Kay en midden in de nacht schoonmaken (again!), maar deze keer krijg ik hulp ;). Zo, dat was een mond vol. Ben je weer van de partij?

1 reactie tot nu toe

  • Ik heb ze allemaal bekeken (je vlogs) and i love them!!! Super leuk! Ik hou je in de gaten!!

    Comment door Valencia, April 27, 2016 om 1:56 pm

Plaats een reactie