Switch To Mobile Version
7-days-ginny-ranu-maandag
7-days-ginny-ranu-dinsdag
7-days-ginny-ranu-woensdag-f
7-days-ginny-ranu-donderdag
7-days-ginny-ranu-vrijdag
7-days-ginny-ranu-zaterdag
7-days-ginny-ranu-zondag
View all

7 Days: Ginny Ranu

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Deze week is de beeldschone Ginny Ranu (31) van Vacature via Ginny aan de beurt. Ze trakteert ons op een rits aan inspirerende looks.

DOOR JAMIE LI

Over Ginny
Naam: Ginny Ranu
Leeftijd: 31
Beroep: Eigenaar Vacature Via Ginny
Woonplaats: Amsterdam
Stijliconen: Jeanne Damas, Leandra Medine
Instagram: @ginnyranu

Maandag
“Vandaag heb ik een gewone dag op kantoor en een aantal meetings met klanten. Geen zin om moeite te doen, maar ik wil er wel verzorgd uitzien dus gooi ik nog even snel een vest van Cos over mijn outfit. Riempje eromheen en klaar.”

Jeans Zara Top Weekday Vest Cos

Dinsdag
“Vandaag heb ik een reguliere kantoordag en zijn we de release van onze nieuwe website aan het plannen. Aan het eind van de middag ga ik even kijken bij de opening van Occo, de nieuwe brasserie van The Dylan.”

Rok Forever21 T-shirt Karimooo voor Robin Banks Schoenen Adidas

Woensdag
“Ik wilde vandaag per se geen maillot aan, maar het was veel te koud buiten dus heb ik voor op de scooter toch even snel een broek aangetrokken haha.”

(heren) T-shirt Polo Ralph Lauren  Rok Pull & Bear Schoenen Asics

Donderdag
“Ik hou van heftige prints en kleuren, maar vandaag heb ik een teamuitje, dus doe ik het iets rustiger aan voor de verandering.”

T-shirt van Barong Family (het muzieklabel waar ik als Label Manager voor gewerkt heb) Rok Zara Schoenen Adidas

Vrijdag
“Vandaag een iets formerele look. Heb even geen zin in kleur en rokjes, want heb belangrijke afspraken op kantoor.”

Jas Zara Broek Zara Schoenen Adidas

Zaterdag
“Zaterdag, ik ga met de auto langs vrienden, dus ik hoef in principe niet echt buiten te zijn. Dat betekent dat ik mijn panty lekker thuis laat. ’s Avonds ga ik nog even naar een cafeetje met mijn vrienden, daarvoor verruil ik de blote benen voor een maillot. Je verwacht het niet, maar ik draag mijn Adidasjes. En dat terwijl ik wel twintig paar schoenen in de kast heb liggen.

(heren) T-shirt Polo Ralph Lauren Rok River Island schoenen Adidas

Zondag
“Vandaag even mijn Wacom op kantoor gehaald en snel door naar familie voor een verjaardag.”

Hakken H&M Rokje Primark Tas Vlieger & Vandam Shirt Weekday

Plaats een reactie