Switch To Mobile Version

The Jamie Li vlog playlist

Van Selah Sue tot Ronnie Flex en van Gladys Knight tot De Jeugd van Tegenwoordig: mijn muzieksmaak is zo uiteenlopend, er valt geen pijl op te trekken. Op verzoek van velen heb ik alles op een rij gezet. Letterlijk alle muziek die je op de achtergrond voorbij hoort komen in mijn vlogs, prijken vanaf nu in een Spotify playlist. Helemaal gevuld met nummertjes waar iedereen lekker op zou moeten gaan.

DOOR JAMIE LI

En, ik vul ‘m elke week voor je aan!

3 reacties tot nu toe

 • Misschien een leuke toevoeging: Omlaag van Gio.
  Heel herkenbaar trouwens dat je muzieksmaak zo uit elkaar loopt haha!

  Comment door Lotte, March 31, 2016 om 9:41 am
 • Jaa thankss! Ik volgde al een paar afspeellijsten van je, door jou heb ik Sam Sparro en Paolo Nutrini ontdekt <3 <3

  Comment door Sandra, March 31, 2016 om 10:03 am
 • Jaaaaa leuk!!!

  Comment door Sjaan, March 31, 2016 om 11:45 am

Plaats een reactie