Switch To Mobile Version
7-days-romina-derby-maandag
7-days-romina-derby-dinsdag
7-days-romina-derby-woensdag
7-days-romina-derby-donderdag
7-days-romina-derby-vrijdag
7-days-romina-derby-zaterdag
7-days-romina-derby-zondag
View all

7 Days: Romina Derby

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. In deze editie geeft Romina Derby (29) je een kijkje in haar garderobe. Van Topshop tot Céline en van comfi denim looks tot chique pantalons, Romina’s kast had evengoed de mijne kunnen zijn. Love. it.

DOOR JAMIE LI

Over Romina
Naam: Romina Derby- Pizzatti Sertorelli
Leeftijd: 29
Beroep: Eigenaresse van DJ Agency Robin Banks
Woonplaats: Amsterdam
Stijlicoon: Ik heb niet echt een styleicoon ik laat mij door alles en nog wat inspireren. Wel vind ik dat Chiara Ferragni er altijd super tof uitziet.
Instagram: @rominaluciana

Maandag
“Vandaag heb ik een kantoordag. Ik moet mijn mails doorspitten en de week voorbereiden voor mijzelf en de dj’s.”

Trui H&M Broek SuperTrash Schoenen Isabel Marant

Dinsdag
“Vandaag staat werkelijk waar alles op de planning: van brainstormen tot aan photoshoots. Gelukkig kan ik goed haasten met mijn comfortabele outfit ;).”

Jeans Levi’s Vintage Denim shirt Zara Schoenen Adidas Tas Céline

Woensdag
“Mijn dag begint met meetings buiten de deur en een ritje naar Hilversum voor de wekelijkse radioshow van één van mijn dj’s (Crossover Radio van DJ Flava). Als ik terugkom uit Hilversum wissel ik mijn Dr. Martens in voor een paar hakken om door te gaan naar een diner-afspraak.”

Top H&M Broek Topshop Schoenen Dr. Martens Hoed The English Hatter

Donderdag
“Tijdens het bijhouden van deze 7 days post kwam ik erachter dat ik weinig anders doe dan afspraken hebben en heel hard werken ;). Gelukkig ’s avonds ook even tijd voor wat ontspanning bij de jaarlijkse borrel van Fitzroy.”

Jas Ibana Rouge Jurkje & Other Stories Tas Céline

Vrijdag
“Na een uitbrak outfit moest ik mij natuurlijk ook nog “fatsoenlijk” aankleding voor mijn boeking in de nacht. De foto is genomen vlak voor mijn gig in België.”

Top H&M Broek Zara Schoenen Giuseppe Zanotti

Zaterdag
“Lunchdate met mijn man en ‘s avonds nog drankjes doen met vriendinnetjes, gecombineerd met een show bezoeken van één van mijn DJ’s.”

Top Lofty Manner Broek Topshop

Zondag
“De planning was om vandaag niets te gaan doen maar dit is helaas toch niet gelukt. Na een afspraak buiten de deur snel naar huis racen om te daten met mijn man & NetFlix :).”

Top Zara Broek Supertrash Schoenen Asics

Plaats een reactie