Switch To Mobile Version

Kinfronterend

Mijn eerste twee vlogweken zitten erop en ik vind het kei confronterend om mezelf terug te zien op bewegend beeld. Ik wist van m’n dijen en heupen, maar kon niemand even zeggen van die onderkin?

DOOR JAMIE LI

Waar je met foto’s nog je goede hoek pakt en honderd filters er overheen giet, kom je met video van een koude kermis thuis: het is wat het is. Bij elk shot schrik ik me opnieuw dood. Hoe doet Paul de Leeuw dat? Die staat er onderkin-technisch ook niet heel goed voor.

Niks helpt. Voor het trucje van de tong tegen het gehemelte aan drukken is het al te laat. Het kinnetje verhullen met een colttrui heeft geen zin, dan lijk ik op een heliumballon die op knappen staat. Om voortaan door het leven te gaan met een sjaal zie ik ook niet zitten. Ik heb nog geïnformeerd naar de langste selfiestok, zodat de kwabben ook tijdens video onopgemerkt blijven, maar die bleek niet handzaam genoeg. Laatste optie is aan de kinderarbeid: fitness voor de onderkin. Nek uitsteken en weer terug, en dat veertig keer op een dag. Wie weet helpt het iets. Ben sinds het terug zien van vlog #002 begonnen met de oefeningen. Volgens mij is er al wat af. Nihil, maar iets is beter dan niets.

Zodra het sporten eenmaal lekker op gang is gekomen, en wanneer mijn voedingspatroon weer deugt, zal het kinnetje vanzelf slinken. Ik zal gaan van de Kin Kong onder de kinnen tot Kin Kardashian-strak. Ik heb er hartstikke veel vertrouwen in. Hoe leuk als ik bij vlog #492 terugblik op vlog #001 en mezelf niet meer terug herken? Kan niet wachten.

Tot die tijd pak ik een Paultje. Paul is niet bezig met zijn looks. Paul maakt gewoon leuke televisie. En dat is precies mijn plan, ik laat mijn pelikanenkin voor wat het is en probeer de leukste vlogs voor je te maken. Kin kan de was doen!

5 reacties tot nu toe

 • hi la risch ben je

  Comment door Amela, February 25, 2016 om 10:42 am
 • heerlijk!

  Comment door Foodsyou, February 25, 2016 om 12:02 pm
 • Ik train al bijna 1,5 maand ik heb nog steeds een chinny

  Comment door Charlie, March 3, 2016 om 3:28 pm
 • Hilarisch en uhm het lijkt me ook best lastig om die kinspier te trainen! Beetje kipachtig. Maareh ik vind het trouwens wel mee vallen hoor. Het is niets vergeleken een kalkoenenkin!

  Comment door Vera, March 5, 2016 om 11:45 am
 • Hahaha ik heb tot nu toe al jouw vlogs bekeken en heb nog nooit een onderkin bij jou gezien. Valt dus helemaal niet op…. Je bent hartstikke mooi!

  Comment door Mandy, May 11, 2016 om 11:33 pm

Plaats een reactie