Switch To Mobile Version
high-tea-the-duchess-quarter-magazine-03
high-tea-the-duchess-quarter-magazine-01
high-tea-the-duchess-quarter-magazine-04
high-tea-the-duchess-quarter-magazine-05
View all

Lekker aan de thee bij The Duchess

High tea-en in stijl doe je bij The Duchess in Amsterdam. Leuk met vriendinnen, collega’s of je moeder. Niet met je vriend hoor, die gaat dat niet snappen. Mannen willen hun maag vullen met hambugers en bacon, geen keurige macarons en chique suikerspinnen. Maar wij? Oh jazeker.

DOOR JAMIE LI

De Tea Room van The Duchess is op maandag t/m zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Behalve de hapjes en de thee is tevens het servies een plaatje om te zien. Zelf ging ik afgelopen vrijdag voor een Afternoon Tea. De king crab kroket, de macarons en de cheesecake bleken favoriet. Ook voor een decadent theetje gaan? Bekijk hier het menu en boek hier een tafel.

THE DUCHESS
Spuistraat 172, Amsterdam
www.the-duchess.com

Plaats een reactie