Editor’s letter: Een Yo’tje gedaan

Yolanthe raakte zwanger, ging negen maanden lang voor radiostilte, maar is sinds Xess Xava back in biz en shape. Hier ook zo eentje. Qua biz, shape nog niet.

DOOR JAMIE LI

Kay, mijn tweede zoontje, is geboren op 6 november 2015. Hooray! Zoet dat-ie is! Mijn hele zwangerschap lang kwam er geen zinnig blogje of Instagrammetje uit. Maar vanaf februari ben ik weer volledig van de partij. Ach, wat kan ik erover zeggen, de hormonen zijn mijn lijf uit. Ik ben weer de oude!

Een Yolanthe’tje gedaan dus. Niet helemaal overigens. Want waar zij – net zoals alle andere actrices, modellen, presentatrices – alweer ultradun is, ben ik het varkentje van de straat. Deze keer woog ik veel meer dan bij mijn eerste baby. De cijfers: vlak voor de bevalling woog ik 85 kilo.

SAY WHUT.

Het liefst bel ik de Velthuis Kliniek op voor een consult omtrent een lipo met alles erop en d’r aan, maar ik zal wel gewoon trainen. Tot het streefgewicht (55!) ga ik voor de Olsen-look: over-oversized.

Dan even wat feitjes, zodat je weer bijgepraat bent:
- Mijn wereld is op dit moment zo klein. Ik ben verstrengeld geraakt in poepluiers, flesjes, naar de crèche en naar de Jumbo, Spiderman, Cars, herstellende van de tweede keizersnede, De Groeten van Mike en inbakeren. Glamourfeestjes, wat zijn dat?
- Er wordt gelukkig wel alweer geshopt. Op de huidige wishlist prijken deze sale-parels van McCartney. Waag het niet ze voor mijn neus weg te kapen!
- Ik vind het doodeng om weer aan het werk te gaan. Bijna een jaar uit de running geweest en alles lijkt veranderd. Regilio Tuur praat nu écht geen Nederlands meer, iedereen met een BSN-nummer heeft tegenwoordig een blog, vlog en/of een eigen boek, Justin Bieber is plots cool en waar ik struggle met de komst van baby twee, is Anouk alweer zwanger van nummer zes. Wauw! Kan ik wel kampioen zijn in luiers verschonen, ik ben mooi wel de oma zonder smartphone die er ineens aan moet geloven. Ik loop achter de feiten aan; ik ben het kind dat als laatste wordt gekozen met gym. Ik ben de blogger zonder vlog. Ik ben Brace, terwijl iedereen al Ali B is.
- Eng of niet, ik heb er ontzettend veel zin in. Hoop jij ook.
- Nog altijd in de ban van Jan K. en Alain Clark. Ook de posters van Jennifer Lopez hangen nog steeds boven mijn bed.
- Overigens: er is iemand bijgekomen: Anouk. Ik heb zelfs lesbische gevoelens, daarover absoluut snel meer.

Het zal de komende dagen al een beetje binnen druppelen, maar vanaf februari draait Quarter weer op volle toeren. Zin in, wat jij?

 • Ik ben Brace, terwijl iedereen al Ali B is :’) Haha! Welcome back! Enne, kom maar door met je feelings voor Anouk, heb er zelf al tien jaar last van!

  Comment door Shirley, January 22, 2016 om 9:44 am
 • Welkom terug! Ik heb je blogs gemist! x

  Comment door Elise, January 22, 2016 om 10:31 am
 • ik heb je columns zo gemist!

  Comment door Amela, January 22, 2016 om 11:55 am
 • Fijn dat je er weer bent en gefeliciteerd met je mooie zoon! Ik heb je gemist. Op naar veel mooie columns.

  Comment door Karen, January 22, 2016 om 11:57 am
 • Heerlijk geschreven, as usual! Can’t wait for more X

  Comment door Foodsyou, January 22, 2016 om 12:30 pm
 • Jaaa fijn dat je er weer bent! Leukste columns van t web!

  Comment door Lotte, January 22, 2016 om 12:36 pm
 • Fijn stukje! Zo leuk dat je weer terug bent!

  Comment door Colette, January 22, 2016 om 12:44 pm
 • Hahaha, lekker als vanouds babe! Welcome back xoxo

  Comment door Nicole, January 22, 2016 om 2:40 pm
 • Ein-de-lijk! Ik heb je blogs gemist, eerlijk, grappig, vernieuwend. Van deze letter weer gesmuld. Op Insta zag je er alweer prachtig uit dus die laatste kilo’s komen vanzelf. Succes met al het opstarten maar dat komt helemaal goed! Je blog staat in favorietenlijstje dus kom maar op met die blogs Liefs

  Comment door Sanne, January 22, 2016 om 7:03 pm
 • Al die keren dat ik ging kijken of je toch niet een nieuw postje had geplaatst. Snap t helemaal maar voelde me stiekem wel een groupie dat ik elke keer op je blog ging kijken. Gelukkig gaf de instafeed op links af en toe nog wel een foto ‘tje… Welcome back!

  Comment door Bibi, January 22, 2016 om 9:02 pm
 • Yesss welkom terug! Heb weer zin in je stukjes! Kan me je gevoel van het Yolanthe’tje trouwens helemaal voorstellen. Na de komst van mijn tweeling (in juni alweer, maar toch) moest ik ook echt niet aan werken/bloggen denken. Je hebt wel betere dingen te doen..

  Comment door Carlijn, January 23, 2016 om 7:07 am
 • Superrr veel zin in!! Can’t wait! Welcome back ;-) En geniet van je 2 knappe knullen!

  Comment door Leonie, January 24, 2016 om 12:57 pm
 • Hyyyyhaaaaaahh Jamie is back!! Ik ben er maar wat blij mee! Klein wereldje? Ik weet er alles van.. Maar het is wel een gezellig wereldje ;-) dus geniet er lekker van (Bleghh cliché i know but true though!)
  Enneh voel geen druk van al die zogenaamde uber actieve coole hippe on-top en running the game Social media people want zo leuk als jij worden ze toch niet, ook al gooien ze er nog 10 b/vlogs per dag uit!
  Love jouw posts up up voor Jamie!
  X

  Comment door Adeline, January 29, 2016 om 6:26 pm
 • Welcome back!!!

  Comment door Jennifer, February 8, 2016 om 12:29 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)