Switch To Mobile Version

Verant- woorde macarons bij patisserie Richenel’s Amsterdam

Als er vrienden of familie op de kof komen, vind ik het fijn om lekkere, zoete bites in huis te halen. Het liefst zoetigheden die ook mooi zijn. Laat er nu net een macaron-adres bij mij om de hoek geopend zijn: patisserie Richenel’s

DOOR JAMIE LI

Toen ik vorige week op puppy kraamvisite ging bij vriendin Tess van Daelen, nam ik bovenstaande doosje met macarons mee, gescoord bij de pas geopende patisserie Richenel’s in Amsterdam-West. Zelf ook meegegeten en ik kan concluderen dat ze erg lekker zijn. Ze zijn niet alleen goed op smaak én beeldig, maar ook verantwoord. Alle macarons zijn namelijk glutenvrij, vegetarisch, tachtig procent biologisch en bevatten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. En zo horen we het graag, niet? Chefkok en patissier Richenel Doekhi maakt ze met liefde voor je klaar. Elk seizoen creëert hij vier zoete en een hartige variant macarons.

Behalve macarons vind je er ook zoete Franse klassiekers. En voor de kersverse mama’s en papa’s zijn er de geboortemacarons: macarons met muisjes, met precies dezelfde smaak als beschuit met muisjes, maar dan net even wat chiquer. (Macarons, €1,25 per stuk.)

Richenel’s
Mercatorplein 7, Amsterdam
www.richenelspatisserie.nl

Plaats een reactie