Switch To Mobile Version

Hotspot: Happyhappyjoyjoy Amsterdam

Al twee dagen op rij naar Happyhappyjoyjoy geweest. Dat zegt genoeg, niet?

DOOR JAMIE LI

Eén en al happy en joy
Happyhappyjoyjoy is een nieuw restaurant in de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West. Je vindt er Asian (denk: Thais, Vietnamees, Koreaans, Chinees en Indonesisch) street food. Het is een initiatief van IQ Creative en Julius Jaspers. Leuk aan Happyhappyjoyjoy is dat het eten op smaak is en dat het restaurant zelf er minstens zo goed uit ziet.

Want zo kan het ook
Dat heb je soms hè, dat het interieur van een restaurant on point is, en dat het eten nergens naar smaakt. Bij Happyhappyjoyjoy is dat dus níet het geval. Dat heeft deze fijnproever namelijk even voor je getest. Bestel dan ook gerust de Pad Thai, de Loeng Kuun, de Shrimps in Penan Curry en Peking Duck Bao. Maar de Vietnamese gehaktballetjes zijn ook zeker de moeite waard.

Geen koude loempia’s
Enige dat ik miste op de kaart zijn koude Vietnamese rijstvellenloempia’s. Die zouden het menu compleet maken. Toen ik dat opperde bij de serveerster gaf ze me een yeah, but no-blik. Dus die loempia’s zullen er voorlopig niet komen. Ach, gelukkig is er genoeg ander lekkers op de kaart.

Meer weten over Happyhappyjoyjoy? Kijk op de site. Kan je ook meteen je reservering plaatsen. Goed om te weten: Happyhappyjoyjoy biedt ook de take-away optie.

Happyhappyjoyjoy
Bilderdijkstraat 158
020 344 6433
www.happyhappyjoyjoy.asia

happyhappyjoyjoy-amsterdam-3
happyhappyjoyjoy-amsterdam-4
happyhappyjoyjoy-amsterdam
View all

Plaats een reactie