Switch To Mobile Version

Schoenentrends die mannen niet begrijpen, maar je vriendinnen wel

Lang niet alle trends voor dit najaar zijn boyfriendproof. Zilveren plateau sneakers? Hij moet er niet aan denken. Gelukkig zijn er nog altijd vriendinnen.

DOOR JAMIE LI

Ken je dat? Van die trends die je nog helemaal moet uitleggen aan je vriend (‘Als je ze goed combineert, zijn ze echt leuk hoor!’). Terwijl ik alle schoenentrends voor het najaar doorneem, hoor ik vriendlief in mijn hoofd al keihard in de lach schieten. Hij zal moeten wennen aan de volgende stappers. Ik trouwens ook.

De aaibare sandaal
Een grijs schoentje van wol, daar zal meneer even wat tijd voor nodig hebben. Hij zal iets mompelen over een deurmat. En mocht het écht niks worden, ook verkrijgbaar in zwart leer. Cos (€150)

Mary Janes
Het welbekende gesloten schoentje met een bescheiden bandje en een nog veel bescheidenere hak. Huge deze winter, maar mij niet gezien. Hekel aan Mary Janes. Vandaar dat ik deze voor je uit heb gezocht, eentje met op z’n mínst nog een panterprintje. Dolce & Gabbana (€845)

De Blitse Sneaker
Mannen zien graag een sexy pump of laars en hooguit sportieve sneakers voor de casual Fridays. Maar dit?! Hij ziet me al aankomen met een plateausneaker die nota bene zilver is. Hij wat grappen over m’n lengte (dwerg). Dat een plateau wat dat betreft wel weer handig is. Maar eenmaal gecombineerd met een sexy navy pak met daaronder niet meer dan een witte (tank)top, praat-ie wel anders. Zara (€39,99)

Furry boots
Niet alleen mannen moeten wennen aan deze trend, ik zelf ook. Maar bedenk dat het altijd ‘erger’ kan. Deze haarbal van Gucci bijvoorbeeld (!). Onderstaande Fendi-boots zijn hoe dan ook enig gestyled op de foto bovenaan dit artikel, niet? Fendi (€1.275)

Plaats een reactie