Switch To Mobile Version

Editor’s letter: Waarom je niet naar Magic Mike XXL moet gaan

Magic Mike XXL gezien en ik kan het je afraden. Don’t fucking do it.

DOOR JAMIE LI

Ik vul mijn dagen tegenwoordig met schrijven, eten, schrijven, eten en naar de bioscoop gaan (hierdoor, weet je nog?). Dat laatste liep vorige week niet zo lekker af. Allemaal de schuld van Channing en Magic Mike. Dat lichaam, die scènes, die moves… En dan realiseren dat we zo ver van elkaar wonen. Het werd too much. Alle vrouwen in de zaal voelden hetzelfde.

In deel twee pakken de makers het beter aan: weinig verhaal, maar veel sixpack-shots en humor. Bovendien, genoeg Tatum-scènes. Wat meteen het probleem blijkt. Want na het zien van de film voel je je gegarandeerd ellendig. Channing is in Magic Mike XXL zó een afgetrainde piece of hotness, dat je na de aftiteling alleen maar baalt dat jij zijn ‘pony’ nooit zal ‘riden’. (Hé hallo, ik citeer hier alleen maar een quote/liedje uit de film hè?) Vooral die laatste scene – extra uitgebreide striptease + lapdance – is onweerstaanbaar onuitstaanbaar. Het is een honger die nooit gestild zal worden.

Ik bedoel, hij is shirtless en heeft nota bene z’n pet achterstevoren op.

Noem het een fetisj, maar als knappe, gespierde kerels eenmaal hun pet achterstevoren beginnen te dragen, is het hek van de dam. Dan ken ik geen grenzen meer. Helemaal bij lapdancende Channings. Het is inmiddels alweer een week geleden en ze zijn de bioscoopstoel nog aan het föhnen.

Om zulke gênante situaties en dat hongerige rotgevoel waar ik je eerder over vertelde te voorkomen: blijf thuis en kijk er een Hallmark movie voor in de plaats.

PS. Hieronder een fijne foto gallery: Channing’s Best Backwards Cap Moments

channing-petje-03
channing-petje-02
channing-petje-06
channing-petje-04
channing-petje-01
channing-petje-05
channing-petje-07
View all

 

En hieronder je bonus: bewijs dat-ie ook humor heeft.

Plaats een reactie