Switch To Mobile Version

Deze beauty’s komen ook naar Nederland

Wederom een lekkere collab tussen MAC Cosmetics en een fashion designer. Dit keer was het aan de Italiaan Giambattista Valli om te ontwerpen voor het populaire beautymerk. Hij maakte vijf bloemachtige lipstick shades voor de herfst. Ze zijn op z’n zachtst gezegd: awesome!

DOOR JAMIE LI

Voor het eerst matchen de verpakking en de kleur van de lipstick. “Dat was een bewuste keuze. Ik zie vrouwen soms wel met drie of vier lipsticks rondlopen in hun tas, en ze moeten elke lipstick stuk voor stuk openen om de kleur te zien. Dit is veel praktischer. Nu kan een vrouw gemakkelijk en snel de juiste kleur uit haar tas pakken”, zo vertelt Valli.

Wanneer de lipsticks exact verkrijgbaar zijn in Nederland is nog niet bekend, maar ik hou je natúúrlijk op de hoogte.

1 reactie tot nu toe

  • Holy moly wat een beauties!

    Comment door Marloes, June 22, 2015 om 12:28 pm

Plaats een reactie