De lekkerste pizza van Amster- dam eet je bij Mazzo

Of ik nog een plekje weet in Amsterdam waar je lekker pizza kunt eten? Uh ja, Mazzo!

DOOR JAMIE LI

Eerst even dit: In een volgend leven keer ik terug als culinair journalist. IT HAS TO BE. Ik ben zowel dol op het proeven van de sfeer als het proeven van gerechten in nieuwe en oude (hot)spots. Omdat ik in Amsterdam woon zijn de meeste plekken die ik uitlicht dan ook in ons hoofdstadje. Ik kijk regelmatig op mijn favoriete blog Your Little Black Book, super fijn om een nieuw plekje te ontdekken in Amsterdam wanneer je op zoek bent naar een restaurant om te eten met vriend(inn)en.

Lekker Italiaans
Als je van de Italiaanse keuken houdt, ben je bij Mazzo aan het juiste adres. Ik kom er al jaren en nog steeds vind ik het een toffe plek om te eten met vriendinnen of voor een zakelijke lunch. Maar ook om te eten met gezin, want kids zijn hartstikke welkom. Er zijn speciale kindergerechten, je kunt er je baby verschonen en de kleurplaat staat bij binnenkomst al paraat.

Pizza
Maar waar het voor mij écht om draait bij Mazzo zijn de pizza’s. De Margherita en San Giorgio (buffelmozzorellaaa!) zijn favoriet. Niet zo van de pizza’s? Mazzo heeft ook awesome pasta’s op het menu staan. Bekijk het menu.

Tip: reserveer wel altijd even. Vooral op donderdagen en in het weekend kan het tijdens het diner erg druk zijn bij Mazzo.

Mazzo Amsterdam
Rozengracht 114
www.mazzoamsterdam.nl

Plaats een reactie


* = (verplicht)