Switch To Mobile Version

Inspired by: Waarom deze vrouwen mij inspireren

Samen met Moroccanoil roept Rosie Huntington-Whiteley ons op om massaal te delen welke vrouwen ons inspireren. Bij mij gaat dat van mijn moeder tot aan Cécile Narinx en van Jennifer Lopez tot aan bestie Tess van Daelen. Hoe zit dat bij jou?

DOOR JAMIE LI

Zo mooi en puur zag je Rosie nooit
Met de mooie Inspired By campagne roept haar label Moroccanoil vrouwen op om te delen wie hen inspireert. Zo vertelt Rosie Huntington-Whiteley dat het onder andere haar lieve omaatje en zusje zijn die haar inspireren.

Cécile Narinx en Jennifer Lopez
En als ik naar mezelf kijk? Ik raak door velerlei vrouwen geïnspireerd. Mijn moeder, omdat ze altijd zo zorgzaam is naar iedereen toe. Cécile Narinx, omdat ze zo’n zelfverzekerde bladenmaker is. Mét humor. Maar natúúrlijk ook Jennifer Lopez, vanwege haar looks (dat lichaam!), carrière en dans moves. Niet te vergeten modejournaliste en bestie Tess van Daelen, die mij dagelijks inspireert met haar fijne schrijf skills, pittige mening en flinke dosis humor.

En jij?
Hoe zit dat met jou? Welke vrouwen om je heen inspireren je het meest? Deel via Twitter, Instagram of Facebook jouw ‘Inspiring Woman’ met de hashtag #inspiredbywomen. Net zoals Rosie dat deed (zie onderstaande video) en laat die vrouwen weten hoe speciaal je ze vindt!

Special treatment
Ook leuk: alle producten van Moroccanoil zijn vanaf nu te koop in de online shop. Je vindt er bijvoorbeeld de speciale Moroccanoil Inspired By Women treatment. Dit is de reguliere Treatment met arganolie zoals je die gewend bent van Moroccanoil, maar dan met een speciale Inspired By Women verpakking. Vooral een meisje zoals ik (lees: die hard blonderen) kan niet meer zonder dit repairing wondermiddel.


www.moroccanoil.com

Plaats een reactie