Ja, ik wil! Sophia Websters bridal collectie

Mijn eigen wedding is nog mijlen ver weg, maar zo nu en dan droom ik vast over DE jurk en natuurlijk de killer heels die eronder moeten. Daar liep ik altijd spaak, want van bruidsschoenen krijg ik spontaan braakneigingen. Maar dankzij Sophie Websters bridal collectie geen braak-emmertje meer nodig gehad.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Dankzij de bridal collectie van Sophia Webster is mijn bruidsschoenenvrees in een klap voorbij. Weg lelijke witte oma pumps met flut hakje. En hallo bridal killer heels. De pumps uit deze collectie mogen best gezien worden in plaats van weggestopt worden onder lagen tule. Sterker, ook na je bruiloft kun je prima met je bruidsmuiltjes over straat. Ok, misschien niet naar de Albert Heijn, maar voor een speciale gelegenheid zo nu en dan. Mijn favo exemplaar: de baby blauwe pumps genaamd Coco Crystal met ‘Wifey’ en ‘For lifey’ op de zolen. Mét kristallen stiletto van een goede 10 centimeter that is!

Voor de onconventionele bruidjes onder ons is er het sizzling, knalrode paartje Tyra Heart. Staat ook op mijn wishlist maar dan voor een avondje uit. Daarnaast zitten er in de collectie ook een paar clutches met daarop toepasselijke teksten. Persoonlijk zou ik gaan voor de variant met daarop één van mijn favoriete 90’s hitjes, The Boy Is Mine.

Brides-to-be, sla je slag! Ik zou het bijna ook doen, gewoon voor het geval dat.

image (1)
Sophia Webster The Boy is Mine Speech Bubble Bag
Sophia Webster Bridal Lacey Heaveny Pink Sandal -1
image
Sophia Webster Bridal Happily Ever After Speech Bubble Bag -1
Sophia Webster Bridal Jojo Ivory Sandal
Sophia Webster Bridal Lola Gem Ivory Pump
Sophia Webster Bridal Tyra Crystal Ivory Sling Back
TYRA HEART- SIDE VIEW
View all

De hele collectie shop je hier.

  • Oh em gee. Bruidsschoenen zijn ronduit verschrikkelijk! En dan nog te bezien wat je ervoor moet betalen. Niet. Te. Doen! Ik heb daarom alvast een paar killer stiletto’s gekocht bij New look. Maar als ik mocht kiezen, zou ik voor de baby blauwe met vleugeltjes gaan, zo cool xo Daisy

    Comment door Daisy, March 24, 2015 om 6:20 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)