Switch To Mobile Version

Date night: Dinner & a movie bij Nacional

Hoe leuk: restaurant Nacional biedt de mogelijkheid te dineren en een filmpje te pakken tegen een fijn prijsje. Leuke hint voor je vriend, non?

DOOR ALAIN DE GRAAF

Zoals je misschien weet zit het fotogenieke Nacional zo goed als op het Leidseplein in Amsterdam, naast Pathé City. Hier geen bonje met de buren, want Pathé City en Nacional bundelen de krachten. Voortaan geen Burger King taferelen voor je naar de film gaat, maar dineren in stijl. Op de cheesecake na (die vonden we minder), geniet je bij Nacional van smakelijke gerechten uit de Franse keuken. Een drie gangen-menu, inclusief bioscoopkaartje heb je al voor €32,50 per persoon. Leuk aan Pathé City is dat de zaaltjes intiemer zijn en er niet alleen blockbusters, maar ook arthouse-achtige films worden gedraaid.

Pathé City
Kleine-Gartmanplantsoen 15-19, Amsterdam

Nacional
Kleine-Gartmanplantsoen 11A, Amsterdam
Reserveren: 020 205 09 08

(Video: @casperreinders)

Plaats een reactie