Switch To Mobile Version

Waarom Safa Liron de coolste Youtube-artiest is

Vloggers, artiesten, Youtube-lolbroeken: ze schieten als paddestoelen uit de grond. In deze fraaie korte film zie je waarom singer/songwriter Safa Liron uit Rotterdam de coolste is van allemaal.

DOOR JAMIE LI

De allereerste keer
Stel dat alle dromen die je hebt plots uitkomen (lees: stel dat Quarter magazine binnen nu en een jaar nog meer bezoekers trekt dan The Daily Mail, dat Jan Kooijman onze vaste presentator wordt – Quarter TV en dat Obama in de november-editie van Style & Coffee prijkt!). Dat gebeurde zo ongeveer voor de piepjonge singer/songwriter Safa Liron (18), die normaal gesproken in haar uppie voor een cameraatje in de slaapkamer velerlei covers op haar mooist zingt – ik noem een Diamonds van Rihanna, ik noem een akoestische versie van Sukkel voor de Liefde van The Opposites – maar deze zang skills nu mocht performen voor live publiek in de Sugarfactory dankzij het Vodafone Firsts platform .

Kippenvel
Safa’s allereerste ‘echte’ live optreden werd vastgelegd in een korte film, genaamd Safa’s First Applause. Moet je zien, want kippenvel gegarandeerd. Bekijk de video onderstaand en probeer maar eens niet te huilen. #powertosafa

Meer eerste keren zien? Check Vodafone Firsts.

(Illustratie: Ila Dani)

(spon)

Plaats een reactie