Switch To Mobile Version

‘Hoe leg ik uit dat ik man en kind thuis heb zitten?’

Tegenover me zit de Nederlandse Leonardo DiCaprio. Een acteur waarvan elke vrouw zo van haar stoel af glibbert. Hoe haalde ik het in mijn hoofd dat híj met míj wil daten?

DOOR JAMIE LI

Op zich niks geks tijdens het interview. Gewoon een aardige kerel die wat intense blikken uitdeelt. Zou overigens heel goed kunnen dat hij die blikken iedereen wel gunt. Van met rollator overstekende vrouwkes tot aan puberende caissières. Zo’n gulle lieverd is het wel. Vereerd voel ik me dus (nog) niet. Bovendien ben ik hier aan het werk hè?

Maar vereerd voel ik me zeker na een gemiste oproep van Leo Dicap. Er volgt een voicemailbericht: ‘Hi! Met Leo. Hey, ik wil jou even wat vragen. Zou je me terug kunnen bellen?’

Wait what? Leo DiCap die een beetje met mij wil phonesexen bellen? Hoe dat zo? Ik wist dat ik er geinig uitzag tijdens ons interview, maar dat ik zó een indruk had gemaakt. Fijn dat ik ondanks man, kind en wallen nog een beetje goed in de markt lig. Wie had dat gedacht joh. Maar hoe leg ik hem dat een beetje subtiel uit? Hij heeft natuurlijk geen idee, want over mij hebben we het uiteraard nauwelijks gehad. Ja, over het leven als zelfstandig ondernemer en over Instagram. That’s it. Maar dat ik een kotertje van anderhalf heb rondlopen en meer dan een decennium samen ben met mijn vriend is niet aan bod gekomen. Misschien dat we gewoon vrienden kunnen blijven? Af en toe een avondje gin tonics met de boys? Wie weet dat ik ‘m kan uphooken met een leuke vriendin. Zo ben ik dan ook wel weer.

Ik stuur hem een bericht dat ik nu in een vergadering zit, maar hem later absoluut terug bel. Want dit moet ik even laten bezinken. Kom zeg, Leo die met mij wil daten. Hoe cool.

‘Héé Jamie! Goed dat je belt. Ik zag op jouw Instagram dat jij altijd van die mooie bloemen hebt. Nu wilde ik jou vragen: waar haal jij die? Ik wil mijn vriendin verrassen met de mooiste bos ooit. Heb jij een adresje voor mij?’

(Illustratie: Ila Dani)

6 reacties tot nu toe

 • hahhaha omg fantastisch :) ben wel benieuwd wie het was!

  Comment door m, March 11, 2015 om 12:15 pm
 • Talent!

  Comment door A, March 11, 2015 om 1:28 pm
 • Jij bent zo leuk. Top geschreven weer!

  Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, March 11, 2015 om 1:40 pm
 • Hihi :D ach de droom was leuk voor zo lang ‘ie duurde toch ;)

  Comment door Anne, March 11, 2015 om 2:04 pm
 • Haha hilarisch weer!

  Comment door Malou, March 11, 2015 om 2:12 pm
 • Wat leuk geschreven!! Is het Arie Boomsma?

  Comment door yasmina | BEINGYASMINA, March 11, 2015 om 3:37 pm

Plaats een reactie