Switch To Mobile Version
dior-hair-mist-02
dior-hair-mist-01
View all

Nu wil hij je nog meer: Miss Dior Hair Mist

Feit is wel dat mannen het heerlijk vinden als het haar van een vrouw lekker ruikt. Bezet of nog zoekende, met een vleugje Miss Dior Hair Mist in het haar heb je elke man in de pocket.

DOOR JAMIE LI

Miss Dior ken je. Deze iconische klassieker is geboren in 1947, toen Christian Dior een sensuele, florale geur van de liefde wilde brengen. Met ingrediënten als Patchoeli, Cyprus en rozen is Miss Dior een geur waar elke vrouw blij van wordt.

Nu dus ook gegarandeerd de mannen.

Want gewoon een parfummetje zien de kerels als vanzelfsprekend. Maar lekker ruikend haar? Dan maak je pas echt indruk. En geen vette kokosolie bedoelingen. Nee. Een chique hair mist zoals deze. Nu hoor ik je denken: waarom niet gewoon je reguliere parfum sprayen in het haar? Een hair mist is speciaal gemaakt voor je haar en blijft daarom langer zitten. Daarnaast beschermt een hair mist je beeldige lokken. Houd ook in je achterhoofd dat een haarparfum lager geprijsd is dan een eau de parfum.

Dior, Miss Dior Hair Mist, 30 ml (€44,50)

(Foto’s: Alain de Graaf voor Quarter magazine)

1 reactie tot nu toe

  • Wist helemaal niet dat een hair mist je lokken ook beschermt. Waartegen dan? Hitte, UV-stralen?

    Comment door Carlijn, March 11, 2015 om 12:41 pm

Plaats een reactie