Switch To Mobile Version

Asos White: High fashion voor een klein prijsje

Fan van haute coutoure-eske modeparels maar geen haute budget? Asos snapt je en stelt elk seizoen een perfecte collectie voor je samen: Asos White.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Deze lijn wordt namelijk door het Londonse Asos design team zelf samengesteld. Hiervoor verzamelen ze elk seizoen weer inspiratie van over de hele wereld. En het resultaat mag er zijn: de Asos White collectie heeft een aanzienlijk hoger high-fashion gehalte dan de reguliere Asos collecties en ook het materiaal gebruik is fijn. Leer, zijde en modal zitten niet alleen fijner dan synthetisch zweet spul, door deze stofjes ziet de kleding er ook een stuk chiquer uit. De simplistische (maar zeker niet boring!) designs maken de front row-waardige looks compleet. En ook al zijn de Asos White pieces soms een tikkie prijziger dan de andere Asos collecties, je krijgt er dan wel een instant high-end look voor terug zónder dat je de rest van de maand het jaar blut bent. Double win!Plaats een reactie