Switch To Mobile Version

Filmtip: Boy 7 (+ giveaway)

Na Fifty Shades of Grey wel toe aan een diepgaande, spannende film? Kunnen wij regelen. Want voor de Nederlandse sci-fi Boy 7, waarin flinke namen schitteren als Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Halina Reijn en Tygo Gernandt, geven we vrijkaartjes weg.

DOOR DE REDACTIE

Over Boy 7
Daar was ineens Boy 7, een beetje onze eigen Nederlandse The Bourne Identity kun je wel stellen. In deze ultraspannende sci-fi thriller verrassen Tygo Gernandt (40) en de knappe Matthijs van de Sande Bakhuyzen (26) je met een meeslepend verhaal over een intelligente jongeman die zijn geheugen kwijt is geraakt en op zoek gaat naar zijn ware identiteit.

De trailer kan het je beter vertellen.

Win
Benieuwd naar Boy 7? We geven 3×2 vrijkaarten weg! Om kans te maken schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Doe dat hier. Très simple, non? Over een week krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Boy 7 draait vanaf 19 februari 2015 in de bioscoop.
facebook.com/Boy7film

Plaats een reactie