Switch To Mobile Version

Yes, Topshop opent deze maand nog in Amsterdam

Goed nieuws om een dorre dinsdag op te beuren. Je hoeft niet meer speciaal naar Londen af te reizen: Topshop opent op 26 februari 2015 haar eerste flagship store – op Engeland na, obviously – in Europa.

DOOR JAMIE LI

En wel in de Kalverstraat te Amsterdam. De 1170 vierkante meter tellende winkel heeft drie etages waar je de fijne collecties van zowel Topshop als Topman kunt bewonderen.

Cadeautje voor de mannen
Om de opening te vieren is een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht. Namelijk zijn er voor Topman vijf exclusieve items ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn in de Amsterdamse flagship store. Tot deze limited editions behoren onder andere jersey T-shirts en -truien met Amsterdam als thema.

But first, windowshopping
Om je een beetje te vermaken tijdens het aftellen, hebben we het voorbereidende werk gedaan, zodat je niet als een kip zonder kop hoeft rond te lopen tijdens de opening. Hier 25 toppers uit de huidige Topshop collectie.

Ik ga op schoenenjacht. Wat wordt jouw shopmissie?


Topshop / Topman
Kalverstraat 48/52
Amsterdam
www.topshop.com

2 reacties tot nu toe

  • Oeeh, hier ben ik heel blij mee. Ik dacht eigenlijk dat hij pas veel later zou openen, dus dit komt als een leuke verassing. :)

    Comment door Marijn, February 17, 2015 om 1:35 pm
  • Echt geweldig!

    Comment door Mira, February 17, 2015 om 9:38 pm

Plaats een reactie