Switch To Mobile Version

Giveaway: Fresh ‘n Rebel Rockbox speaker

Toegegeven, wij wisten ook niet dat draagbare bluetooth speakers zo modieus konden zijn. De Fresh ‘n Rebel Rockbox Fold heeft veel weg van een clutch, past makkelijk in je tas en biedt kwaliteitsgeluid. Bijvoorbeeld om de Quarter Playlist mee te pompen. Nog meer goed nieuws is dat we er drie weggeven. Are you in?

DOOR DE REDACTIE

Over de Rockbox Fold
De draagbare speaker komt in vijf verschillende kleuren. Wij vinden uiteraard zachtroze het mooist, zie hierboven. Je koppelt de speaker aan je telefoon of tablet via bluetooth en geniet nog harder van bijvoorbeeld Jett Rebel dankzij de ingebouwde baswoofer. En dat maar liefst veertien uur achter elkaar.

Win!
Kans maken op zo’n blits apparaatje? Dat kan. Het enige dat je hoeft te doen is de twee onderstaande stappen te volgen.

1. Volg @quartermagazine op Instagram
2. Like deze foto en laat een reactie achter. ‘Meegedaan’ is al genoeg!

Over een week ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. Niet gewonnen, niet getreurd. Bestel je eigen Fresh and Rebel Rockbox via www.freshandrebel.com.

Plaats een reactie