Switch To Mobile Version

Giveaway: kaartjes film Love, Rosie

Januari vraagt om heel veel bioscoopdates. We helpen je een handje en geven vrijkaarten weg voor de romantische komedie Love, Rosie met modemeisje Lily Collins in de hoofdrol. Meedoen? Kijk snel verder.

DOOR DE REDACTIE

Over Love, Rosie
Behalve Lily schitteren ook Suki Waterhouse en Sam Claffin in de charmante Britse film. Lily en Sam vertolken de rollen van Rosie en Alex: twee beste vrienden. Ze groeien samen op in Londen, delen lief en leed en zijn niet uit elkaar te krijgen. Als Alex voor zijn studie naar Amerika verhuist, wordt het duo van elkaar gescheiden. Terwijl de jaren voorbij gaan, proberen de Alex en Rosie elkaar niet uit het oog te verliezen, maar dat is moeilijker dan het lijkt. De trailer kan het je veel beter vertellen.

Love, Rosie is gebaseerd op een bestseller van Cecelia Ahern, die onder meer PS I Love You schreef (!).

Win!
Kans maken op kaartjes voor twee personen? Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Easy peasy! Schrijf je in.

Deelnemen aan deze actie kan tot 13 januari 2015.

4 reacties tot nu toe

 • Leuke actie! Mijn beste vriendin heeft volgens mij alle boeken van Cecelia Ahern, dus het zou leuk zijn als ik met haar erheen kan :).
  De bevestigingsmail kwam trouwens in mijn ongewenste mail terecht, dus een tip voor de andere lezers om goed te kijken of je de mail wel krijgt.

  Comment door Floor, January 6, 2015 om 6:15 pm
 • Wat lijkt me dit een leuke film! Ik doe mee :)

  Comment door Floor, January 6, 2015 om 8:04 pm
 • Ik wilde ook graag meedoen, maar ben al ingeschreven voor de nieuwsbrief :)

  Comment door sharon, January 7, 2015 om 12:16 pm
 • Een must set.

  Comment door enita, January 9, 2015 om 10:51 pm

Plaats een reactie