Switch To Mobile Version
shoebaloo-flagshipstore-amsterdam-02
shoebaloo-flagshipstore-amsterdam-01
shoebaloo-flagshipstore-amsterdam-03
View all

De nieuwe Shoebaloo (heeft hele mooie schoenen)

De (ver)nieuw(d)e Shoebaloo is een futuristische flagship store op het Koningsplein in Amsterdam, met wel heel speciaal schoeisel. Ter viering van de opening lanceert de designerschoenen- en accesoires store een speciale schoenenlijn. De zogeheten Celebration Editions. Heb je je creditcard paraat?

DOOR JAMIE LI

Iets te vieren
De Celebration Editions is een speciale lijn in samenwerking met de grootste modehuizen. Ik noem een Jimmy Choo, een Gianvito Rossi en een Giuseppe Zanotti, die speciaal voor de opening een schoen ontwierpen die ‘Shoebaloo all over’ uitstraalt. Met natuurlijk de kenmerkende Shoebaloo kleur, kobaltblauw, en ultra feminien. Hierboven zie je bijvoorbeeld de uiterst fraaie Jimmy Choo’tjes, die wellicht een prima toevoeging zijn aan je (Christmas) wish list.

Futuristisch fashion walhalla
Marlon Streim, de oudste zoon van oprichter Hartog Streim, staat momenteel aan het Shoebaloo roer. Hij koos voor architect Roberto Meyer van MVSA Architects om de store om te toveren tot een futuristisch schoenwalhalla.

Benieuwd naar de Shoebaloo flagship store? Onderstaand is het adres en pas op dat je niet met vier paar weg loopt. Want zulke dingen gebeuren.

Shoebaloo Flagship store
Koningsplein 7, Amsterdam
www.shoebaloo.com

Plaats een reactie