Switch To Mobile Version

15x het beste van stijlicoon Brigitte Bardot

Brigitte Bardot had haar hoogtij dagen in de 50’s en 60’s, maar haar iconische looks zijn ook vandaag nog up-to-date, kwam ik laatst achter.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Al vanaf de middelbare school oefen ik op een loeistrakke winged eyeliner, ben ik fan van een subtiele over-de-lip lipliner in nude (à la Kylie Jenner nu) en is het voor mij geen lang of kort haar, maar big hair don’t care. Het laatste is niet eens een keuze aangezien mijn dikke haar niet tam te krijgen is. Toch was het niet eens zo heel lang geleden dat ik er pas achter kwam dat Brigitte met haar iconische stijl alle boxjes aftikt. Sindsdien kan ik niet stoppen plaatjes van haar op te zoeken voor een dagelijkse dosis haar & make-up inspiratie.

Behalve dat ik haar stijl ah-mazing vind blijf ik me verbazen over hoe ze er op letterlijk elke foto die er van haar werd genomen zo effortless chic uit ziet. En dat haar. Oh the hair. Van messy opgestoken coupes tot hoogblonde warrige out-of-bed lokken, bij Brigitte stond het allemaal uiterst glamourous. Tijgerprintje, maf hoedje, peukie erbij, waarom ook niet? Brigitte pulls it off. Al haar stylish looks van toen zouden nu ook prima kunnen. Alsof ze een neusje had voor wat later tijdloze looks zouden zijn. Dat Brigitte zo geliefd was bij de mannen, begrijp ik helemaal.

Hier vijftien keer het stijlicoon op haar chicst!

HAAR


MAKE-UP


FASHION


EFFORTLESS STYLE

2 reacties tot nu toe

  • BB is een classic beauty. De foto met hoed is gaaf.

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, November 16, 2014 om 2:12 am
  • Ze is prachtig van buiten, jammer dat ze van binnen zo lelijk is. Iemand die zo’n hekel aan alles heeft wat niet arisch is, kan voor mij heel ver weg in een hoekje kruipen zonder enige vorm van aandacht dan ook.

    Comment door Karen, November 16, 2014 om 5:35 pm

Plaats een reactie