Switch To Mobile Version

Instagiveaway: powerbank Fresh ‘n Rebel

Voor mij een dagelijks probleem in de wereld van bellen, mailen, Whatsappen en natuurlijk Instagram: de batterij van je pokkie geeft 17% aan terwijl de klok nog 11.00 uur aangeeft. En je moet nog de hele dag. De remedie? De powerbanks van Fresh ‘n Rebel, want je moet connected zijn! #instagiveaway!

DOOR JAMIE LI

Fresh ‘n Rebel
De Powerbanks van Fresh ‘n Rebel zijn niet alleen ultrahandig om je batterij op te laden op locatie, maar zijn ook knap om te zien. Ze komen in vijf frisse kleurtjes zoals mintgroen en roze en zijn zo klein en licht, dat ze prima passen in je mini Céline. Behalve je telefoon kun je ook ander energievretend spul een oplaadboost geven. Denk aan een digitale camera of iPod.

Instagiveaway
Tis alweer veel te lang geleden dat we een geinigheidje hebben weggeven via Instagram. Vandaar deze Fresh ‘n Rebel instagiveaway. Kans maken op een Powerbank? Dat kan super easy in 3 stappen, kijk maar:

1. Volg @mrsjamieli op Instagram
2. Like deze foto op Instagram
3. Laat een comment achter onder de foto. ‘Meegedaan’ is genoeg

Over een week krijgt de winnaar bericht, succes!

1 reactie tot nu toe

  • Meegedaan.

    Comment door Anita H., November 15, 2014 om 3:11 pm

Plaats een reactie