Switch To Mobile Version

Wat je allemaal moet weten over het whisky boek van Marcel Langedijk

Lifestylejournalist Marcel Langedijk ken je natuurlijk van de geestige lifestyle columns die hij voor ons schrijft. Maar Marcel schrijft ook boeken. Zijn nieuwste parel bijvoorbeeld, Mijn Whisky: een boek dat hij samen schreef met whiskyschrijver Hans Offringa. Hans is van de whiskyachtergronden. Marcel van de interviews. Echte whiskymannen zoals Dennis Storm, Arie Boomsma, Piet Boon, Eddy Zoëy en Oscar Hammerstein komen aan bod. Niet de minste namen, non?

DOOR JAMIE LI

Niet alleen whiskydrinkende mannen hoor. Marcel laat ook ook powervrouwen aan het woord zoals schrijfster Saskia Noort en Volskrant magazine hoofdredacteur Corinne van Duin. Ze vertellen over hun passie voor whisky en hun eerste kennismaking ermee. Behalve mooie teksten en verhalen geniet je overigens ook van oogstrelend beeld. Het harde bewijs zie je immers hierboven, Arie staat er mooi op. Daarvoor mogen we fotograaf Jesaja Hizkia Hutubessy bedanken, die zorgde voor de gelikte portretten in het boek.

Mijn Whisky ligt vanaf vandaag in de winkel (€24,95) en is te bestellen via Bol.com.

Plaats een reactie