Switch To Mobile Version

7x Celebrities met gekleurd haar

Paarse, roze, blauwe of zelfs grijze haren. Eerst alleen voor harde kern alternatievelingen, maar de felle haarverfjes hebben zich ook een weg weten te banen naar celebrity–ville en dus de rode loper.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Bij figuren als Katy Perry en Lady Gaga die zich vanaf het begin al buiten de gebaande modepaadjes bevonden was felgekleurd haar niet heel verrassend. Maar nu zelfs Hollywood royalties als Kate Hudson en Diane Kruger op belangrijke events en in peperdure jurken verschijnen met roze lokken, heeft rainbow hair een geheel nieuwe status gekregen. Daarnaast laten youngsters als Kylie Jenner, Nicole Richie en Vanessa Hudgens zien hoe je er met een redelijk ongebruikelijke haarkleur tóch vrouwelijk en très stylish voor de dag kunt komen.


Nicole Richie

Vanessa Hudgens

Kylie Jenner

Kate Hudson

Kelly Osbourne

Diane Kruger

Sienna Miller

Rita Ora

(Foto’s: House of Harlow, Instagram, Getty)

1 reactie tot nu toe

  • Ik hou van Nicole Richie, gewoon een te gekke chick. Haarkleur van Kylie is ook wel pretty amazing.

    Comment door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla, November 13, 2014 om 2:06 pm

Plaats een reactie