Switch To Mobile Version

Fauteuil Direction Pivotant
Bureau Metallique
Fauteuil de Salon Haut
Petite Potence
Bureau Presidence
Fauteuil Direction
Standard SR
Lampe de Bureau
Table Flavigny
Bahut
View all

Kantoortje spelen

Omdat het de eerste keer (in 2011) al zo lekker ging, besloten fashion label G-Star en meubelmerk Vitra het nog een keer te doen: krachten bundelen. De samenwerking levert een knap staaltje kantoormeubels op. Van de perfecte lederen bureaustoel tot een piekfijn bureautje; bij het zien van de Prouvé RAW Office Edition collectie wil je spontaan kantoor-interieur-stylist worden.

DOOR JAMIE LI

De collectie is een moderne versie van de meubels van bekend architect en meubelontwerper, Jean Prouvé, die in de jaren veertig al dezelfde designs ontwierp voor kantoren van grote Franse industriële bedrijven.

Bij G-Star zijn ze maar fan van de meubels van Prouvé. In het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam vind je genoeg meubels die Jean Prouvé ongeveer 70 jaar geleden ontwierp. In de G-Star x Vitra collectie zijn, zoals te zien is in de slideshow, tien industriële meubelstukken te bewonderen met vooral groene, lederen, stalen en houten accenten.

Helemaal zin om je kantoor opnieuw in te richten met een Prouvé-touch? Nog even geduld dan, want de gelimiteerde Prouvé RAW Office Edition is vanaf april 2015 verkrijgbaar. Prijzen zijn vanaf €135 tot €8500.

Plaats een reactie