Switch To Mobile Version
7-days-elaine-vrijdag
7-days-elaine-zaterdag
7-days-elaine-zondag
7-days-elaine-maandag
7-days-elaine-dinsdag
7-days-elaine-woensdag
7-days-elaine-donderdag
View all

7 Days: Elaine Ching

Eén van mijn favoriete meiden in de ‘bizz’ is Elaine Ching (28), Digital Brand Manager Sony Music. Haar sprankelende persoonlijkheid zie je terug in haar kleding. Maar met het ontmoeten van grote namen als John Legend, Jett Rebel, Rita Ora en binnenkort Usher, snappen we best dat de Amsterdamse altijd zo goed voor de dag komt. Extra leuk is dat Elaine streetwear merken (Nastygal) mixt met design (Prada).

DOOR JAMIE LI

Maandag
“Drukke weken voor de boeg! Calvin Harris brengt een nieuw album uit Motion en Jett Rebel zijn debuutalbum Hits for Kids (release 31 oktober)! Oh, en vandaag had ik zin om m’n haar extensions weer even in te doen. Beste remedie ever tegen een bad hair day!”

De look
Blazer Nastygal Shirt Primark Broek Mango Schoenen Nike Horloge Larsson & Jennings Ketting In My Dresser

Dinsdag
“Vandaag kwam Roel van Velzen gezellig langs op kantoor! Een leuke meeting met als bonus een sneak preview van zijn nieuwe sound. Iedereen kreeg er kippenvel van, want wat klinkt het goed. Stay tuned!”

De look
Trui Trunk V Broek Mango Schoenen Invito

Woensdag
“Op woensdag vindt onze vaste listening session plaats en dat is de leukste meeting van de week! Ik heb deze week weer vijf favoriete nummers aan mijn Spotify playlist toegevoegd; Lips Are Movin van Meghan Trainor, Nostalgia van Martin Luke Brown, Open Season van Josef Salvat, Play with Guns van Seafret en Outside van Calvin Harris.”

De look
Blouse Mango Ketting Nastygal Handsieraad Nastygal Trui Trunk V Broek Mango Schoenen Nike

Donderdag
“Vandaag had ik véél leuke meetings gehad over o.a. Ella Henderson, Olly Murs, Pentatonix en Meghan Trainor. Door de drukte bijna vergeten een foto te maken, dus moest het aan het eind van de dag. Gelukkig had ik me Filtr cap mee om toch nog een leuke foto te maken zonder mijn after-a-day’s-work-face.”

Cap Filtr Jasje Trunk V Trui H&M Legging H&M Schoenen Nike

Vrijdag(avond)
“Friday night = date night! Mijn favoriete manier van het weekend inluiden is om met mijn vriend uit eten te gaan en een drankje te doen. Het liefst kleed ik me dan ook volledig om en ga ik voor een sophisticated en classy look. Dit is mijn favo blazer die ik in Azië op de kop heb getikt.”

De look
Colbert aaJenny (Koreaans merk) Broek Mango Tas Prada

Zaterdag
“Ik draag het liefst hakken in het weekend, doordeweeks vind ik ze eigenlijk alleen maar onhandig. Dus ik geniet er extra van op zaterdagen en dan zijn ze ook een stuk hoger!”

De look
Ketting Primark Top H&M Broek H&M Schoenen New Look

Zondag
“Dit weekend was heerlijk rustig. Normaliter ga ik samen met collega’s naar concerten, maar dit weekend bleef ik lekker binnen met mijn liefste sphinx katjes (heb er twee) maar op de foto zie je Moses. Uitrusten is ook wel nodig want het zijn drukke weken met o.a. concerten van John Legend, George Ezra en Josef Salvat, maar ik heb er zin in!”

De look
Trui Lookbookstore Broek Trunk V Schoenen Nike (Kat priceless)

Plaats een reactie