Switch To Mobile Version
IMG_3307
bomerjack
angelicas-obsessie-bomberjack-acne
View all

Angélica’s obsessie: bomberjacks

Winter is coming. En dat vraagt om een nieuwe jas die past bij het typische onvoorspelbare weer van Nederland: niet té warm voor de zon die opeens op komt dagen maar wel warm genoeg voor dat herfstbriesje.

DOOR ANGÉLICA PANGAT

En daarom ben ik zo’n fan van bomber jackets. Helemaal terug van weggeweest, maar nu met een moderne twist. De bomber jacket maakt een chique outfit stoer en past natuurlijk ook goed bij een casual outfit. Kortom: onmisbaar in je jassencollectie.

Kies voor een lief zachtroze model (Grease!), een stoere klassieke zwarte of voor de bomber met print. Gluur af en toe ook in de kledingkast van het vriendje, want oversized bomber jackets zijn namelijk super stoer.

Ik ben al in het bezit van een reversible bomber jacket: legergroen van buiten en legerprint van binnen. Maar op mijn wishlist staat nog een klassieke zwarte bomber jacket, met een leuk geborduurde tekst op de achterkant. #loveit

__________________________

Inspiratie op doen? Angélica stelde een inspirerend moodboardje samen. Check het hier.

Volg Angélica ook op Pinterest en Instagram!

1 reactie tot nu toe

  • Dag gabber periode bomber and bomber dolls. Oh de roze is super gaaf!

    Comment door Nesrin, October 30, 2014 om 10:46 am

Plaats een reactie