Switch To Mobile Version

Quarter loves: de illustraties van Ila Dani

Nieuw op Quarter is onze eerste echte huisillustrator, Requilia Fraser. Ze werkt onder de naam Ila Dani en maakt werkelijk de leukste mode illustraties!

DOOR JAMIE LI

Je zult de illustraties van Requilia dan ook veel gaan zien op Quarter. In de afbeelding bijgaand deze post zie je bijvoorbeeld hoé leuk ze mij en Lenny heeft getekend. Ik als echte fan van illustraties werd helemaal gek toen ik het zag. Het liefst maak ik er behang van. Het liefst lijst ik het in. T-shirts, tassen, alles. Maar ik deel het vooral op de site, omdat de illustraties van Ila Dani gezien moeten worden.

Wil je ook een illustratie van jezelf of heb je iets anders in gedachte? (Iets leuks voor in je interieur bijvoorbeeld, een geboortekaartje of een canvas tas laten illustreren etc.) Dan mag je Requilia altijd mailen en je aanvraag bij haar neer leggen.

Plaats een reactie