Switch To Mobile Version

Hot spot: restaurant De Plantage

Afgelopen week deden we een shoot met Jim Bakkum voor een nieuwe Style and Coffee. Locatie: restaurant De Plantage. Na de shoot en het interview gingen Jim en ik voor een kleine lunch. We vonden het allebei een piekfijne tent. Hot spot dus!

DOOR JAMIE LI

Beeldschoon
Het interieur van De Plantage is wonderschoon. Soms wil het nog wel eens gebeuren dat een restaurant prachtig is om te zien, maar dat de menukaart te wensen overlaat. Gelukkig is dat met De Plantage niet het geval. Ik bestelde de linzensoep, die ik erg lekker vond. Jim ging voor een gepocheerd eitje en de bietenravioli. Vond-ie ook heerlijk.

Dichtbij Artis
De naam verklapt het al een beetje; restaurant De Plantage ligt in de Amsterdamse Plantagebuurt, vlakbij Artis (sterker nog, De Plantage heeft uitzicht op het mooie Artis plein). Het restaurant opende pas geleden haar deuren, op 12 september welteverstaan.

Oh, reserveer wel even. Want het kan er behoorlijk druk zijn.

De Plantage
Plantage Kerklaan 36
1018 CZ Amsterdam
020 76 06 800
Openingstijden: ma t/m vrijdag 9:00 – 01:00 zaterdag en zondag 10:00 – 01:00
www.caferestaurantdeplantage.nl

Plaats een reactie