Switch To Mobile Version

Hot spot: Waterkant Amsterdam

Zoek je de ultieme plek om heerlijk te relaxen met vrienden onder het genot van comfort food en lekkere Surinaamse Parbo biertjes? Waterkant it is.

DOOR KELLY TJALSMA

Afgelopen augustus is er een nieuwe tropische chill spot geopend middenin Amsterdam op een unieke plek: aan het water, onder een parkeergarage. Het klinkt gek en de eerste keer is het even zoeken naar de ingang, maar Waterkant is zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Voor een lekkere lunch met je lover op de zondagmiddag of een avondje bijkletsen met vriendinnen, deze hot spot is geschikt voor elke gelegenheid. Het concept is geïnspireerd door Suriname en dat zie je terug in het interieur, de ontspannen sfeer en het menu. Ze serveren verrukkelijke no-nonsense gerechten zoals saoto soep, jamaican jerk ribs en ook de roti rol is van de partij. Probeer ook zeker hun homemade gemberbier.

Enne, niet getreurd want Waterkant is niet alleen een heerlijke plek in de zomer, door de terrasverwarming is het ook deze winter jouw to-go spot!

Waterkant Amsterdam
Marnixstraat 246, Amsterdam
Openingstijden: zondag t/m donderdag 12:00-01:00, vrijdag en zaterdag 12:00-03:00.
www.waterkantamsterdam.nl

(foto: @milagrosmundoamsterdam)

Plaats een reactie