Switch To Mobile Version
7-days-cecilia-maandag
7-days-cecilia-dinsdag
7-days-cecilia-woensdag
7-days-cecilia-donderdag
7-days-cecilia-zaterdag
7-days-cecilia-vrijdag
7-days-cecilia-zondag
View all

7 Days: Cécilia Goulooze

Ze is PR manager bij MaisonPR, woont in het altijd gezellige buurtje De Pijp te Amsterdam en haar grootste stijlicoon is de hoofdredactrice van de Parijse Vogue, Emmanuelle Alt. Kan daarom niet anders dat Cécilia Goulooze (23) er één is waarvan we de outfits letterlijk willen kopiëren. Van maandag tot en met zondag, hard working beauty Cécilia deelt al haar looks.

DOOR JAMIE LI

Maandag
“Ik heb een dinner date bij het art’otel met mijn mode vriendinnetje Manon de Boer (o.a. de stylist van Anouk Smulders). Ik ken haar nu zo’n drie jaar en ik kom altijd weer vol inspiratie terug. Als ik in kledingnood ben – zoals laatst toen we voor Escada naar Parijs gingen – komt ze bij mij thuis met allemaal te gekke items. Voor een maandag ga ik altijd voor een beetje extra kleur, dat kan ik dan wel gebruiken.”

De look
Panty Black & Blance Trui The Kooples Shorts H&M Laarzen Sacha

Dinsdag
“Lekker druk bezig met mijn modecollega’s om de showroom van MaisonPR weer open-dag-proof te krijgen. Tijdens een open dag laten we de nieuwste collecties zien aan de pers. Dat wil zeggen: dozen uitpakken en nog eens dozen uitpakken. Gelukkig komt het zonnetje al vroeg tevoorschijn. Heerlijk!”

De look
Trui Sunaj Hartjes ketting LUZ Statement ketting Sacha

Woensdag
“Vandaag op de planning: de brillenlancering van Spijkers & Spijkers met Specsavers in Tuschinski waar we beginnen met het afnemen van de interviews met de modezussen.”

De look
Panty Black & Blance Kanten jurk YAYA Leren gilet YAYA Tas Escada Flats Escada

Donderdag
“Beauty-avond op de planning, dat betekent een Jo Malone Londen kaars aan in mijn huisje met een doos chocolade van Australian en smeren maar. Deze keer een lekker masker van Aloxxi de Reparative Treatment en ik probeer iets nieuws… RevitaLash voor mooie wimpers. Maar eerst een fijn kantoordagje!”

De look
Broek Escada Blouse Anna Vie

Vrijdag
“Heerlijk eten bij Chow met Melvin Balvers van The Beauty Insider en mijn beauty collega Valery van der Meer: voor mij geen beter begin van een fijn weekend. Happy Friday! Vandaag draag ik mijn Hudson broek waar ik zowat in leef.”

De look
Broek Hudson Trui YAYA Ketting Fossil

Zaterdag
Een perfecte zaterdag begint voor mij meestal vroeg. Deze keer eerst een fijne knipbeurt door Dave Lishout bij Coup d’État”

De look
Pumps French Connection Skinny Tommy Hilfiger Top Spijkers & Spijkers

Zondag
“Dit is een absolute ‘no heels’ dag en graag zo chill mogelijk met minimale make-up, bijvoorbeeld alleen een BB crème van Decléor. Heerlijk even een middag thuis op de bank bij mijn ouders.

De look
Trui en broek Lorna Jane Schoenen KEDS

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie