Switch To Mobile Version

Those Favorites: Sylvie Meis

Vorige week interviewde ik een tot over haar oren verliefde Sylvie Meis over haar favorieten. Van de beste hot spot om te lunchen (Scott’s) tot de schoenen die nog altijd op haar verlanglijst staan (Olivia Palermo x Aquazzura sandaaltjes), alles komt aan bod.

DOOR JAMIE LI

Geen twijfels over de goede smaak van Sylvie Meis. De Spaanse Vogue, Olivia Palermo en een waanzinnige tote bag van Givenchy komen immers voorbij.

Extraatje: Alexander Wang is op dit moment Syl’s favoriete designer. “Zijn kleding is net wat meer petite, perfect voor kleine vrouwen zoals ik.” En, nieuwsgierig dat ik ben. Vroeg ik haar of ze het allemaal wel kan laten liggen in haar kast. Gelukkig is ze wat geduldiger dan dat ik ben. “Nieuwe kleding kan ik absoluut nog even laten liggen. Ik heb veel ongedragen items die wachten op het juiste weer. Niets vervelender dan iets te snel dragen, terwijl het er nog veel te warm voor is. Voor mijn gevoel heb ik dan al verpest met dat kledingstuk.”

Is de afbeelding hierboven moeilijk te lezen? Klik erop voor een vergroting.

1 reactie tot nu toe

  • Leuk dat pareltje in twee kleuren willen. Ik moet toch echt een keer aan Bronze Goddess sniffen.

    Comment door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla, October 14, 2014 om 2:02 pm

Plaats een reactie