Switch To Mobile Version

Waarom de witte denim weer badass is

En éigenlijk niet alleen de witte denim. De hele Hyperflex denim collectie van Replay getuigt van badass karakter. Zo bewijst Alessandra Ambrosio in het smoking hot campagnebeeld. En had ik al gezegd dat danser Timor Steffens ook schittert in de campagne? Met ontbloot bovenlijf? (!)

DOOR JAMIE LI

Dat je een nieuwe denim draagt en nauwelijks kunt bukken om je schoenen aan te trekken. Niets van dat met de überstretch denims van Replay. Het Italiaanse merk lanceert de Hyperflex collectie, waarin zelfs danser Timor en voetballer Piqué allerlei atletische capriolen uit kunnen halen. Ook belangrijk: de broekjes gaan niet lubberen, maar behouden de originele vorm.

Bovendien betekende het smoking hot campagnebeeld van Alessandra Ambrosio de comeback van de witte denim. Helaas is het nog even wachten op het witte exemplaar, want deze is pas in het voorjaar te verkrijgen. Evenals de vrolijke kleuren azuurblauw, limegroen en koraalrood. Voor nu moet je het doen met de overige badass broekjes die variëren van donker tot een iets lichtere wassing. Wat overigens ook geen énkel probleem is.

Voor het wasbordje van Timor scroll je 1 cm naar beneden om de video te bekijken.

Luis Suárez en Gerard Piqué in de Replay Hyperflex campagne.

De Replay Hyperflex is vanaf nu verkrijgbaar (€159). #stretchyourlimits

2 reacties tot nu toe

  • Wauw, die witte gaan we van het voorjaar dan maar eens bekijken! Ziet er mooi uit. En dat hij niet lubbert klinkt ook goed!

    Comment door Malou, October 13, 2014 om 10:00 am
  • WOW. Ik pak mijn kasboek en plan mijn uitgaven alvast in voor het komend voorjaar.

    Goed gespot!!

    Comment door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla, October 13, 2014 om 12:34 pm

Plaats een reactie