Switch To Mobile Version

Leuk: de papieren zakken van Kolor

Ik vind de paper bags, waste bags, hoe je ze ook noemen wilt, van Kolor zó leuk. Moet ik met je delen. Wie weet heb je er wat aan. Wie weet kamp je met mega veel troep die je niet weg wilt gooien. Hier de oplossing om troep spullen op een toffe manier op te ruimen.

DOOR JAMIE LI

Je hebt ze in allerlei varianten. Paper, plastic, stuff, toys, bathroom en clothes. Zelf ben ik de trotse eigenaar van de stuff waste bag en de toys waste bag. Van de laatstgenoemde heb ik er zelfs twee. Want zoontje Lenny (1) heeft in dat ene jaartje een hoop speelgoed en knuffels weten te verzamelen. En aangezien een reguliere speelgoedkist nogal massief kan zijn in je woonkamer, is de Kolor toys waste bag voor mij dé (t)oplossing. Fotogeniek, hip, duurzaam en speels.

En het allerleukste: ze zijn super betaalbaar (€5,95). Je vindt ze onder andere bij Sissy Boy Homeland en Big en Belg.

www.kolor.de

Zo prijkt-ie bij ons thuis. In de woonkamer.

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie