Switch To Mobile Version

& Other Stories Amsterdam opent op 24 oktober

Big freakin yay. & Other Stories aan de Heiligeweg in Amsterdam opent haar deuren op 24 oktober.

De winkel met een oppervlakte van 650m2 biedt de complete fashion en beautycollectie van het Zweedse merk. Je vindt er onder andere schoenen, tassen, accessoires, cosmetica, maar natuurlijk ook de mooie, kwalitatieve kleding die je van & Other Stories gewend bent.

“We zijn ontzettend blij dat we de perfecte locatie in het centrum van Amsterdam hebben gevonden. Het was – sinds de lancering van & Other Stories in 2013 – een droom voor ons om naar Nederland te komen”, vertelt een happy Samuel Fernström, hoofd van & Other Stories.

Ben je van de partij? Na o.a. Antwerpen, Barcelona, Milaan en Londen opent & Other Stories ook in Amsterdam. Zoals eerder gezegd op 24 oktober om 12.00 uur.

& Other Stories
Heiligeweg 26-28, Amsterdam

www.stories.com

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie