7-days-sophie-jorissen-dinsdag
7-days-sophie-jorissen-woensdag
7-days-sophie-jorissen-donderdag
7-days-sophie-jorissen-vrijdag
7-days-sophie-jorissen-zondag
7-days-sophie-jorissen-zaterdag
7-days-sophie-jorissen-maandag
View all

7 Days: Sophie Jorissen

Deze week is het knappe Sophie Jorissen (22) die na haar Master Communicatie Wetenschappen aan de slag ging als freelance editor/copywriter. Daarnaast heeft ze haar eigen healty & fashionable website Radish to Wear. Ze neemt ons mee naar New York en deelt niet alleen 7 top outfits, maar er komen ook genoeg fijne NYC lunch- en diner adressen voorbij. Hou je een notitieboekje bij de hand?

DOOR JAMIE LI

Dinsdag
“Er staat een reis van 7 uur op de planning, naar NYC wel te verstaan. Een van mijn allerbeste vriendinnen is hiernaartoe verhuisd voor werk. En nu kan ik haar dan weer EINDELIJK zien. Ik zal je niet vervelen met mijn vliegtuigoutfit, dus: nadat ik uit mijn vliegtuigkloffie schiet mag ik meteen een jurkje en laarsjes uit de koffer trekken. Er staat namelijk wel een heel leuk feestje op de planning: een party van GQ Magazine in het White hotel in Williamsburg, Brooklyn!”

De look
Jurkje Pablo de Gérard Darel Heeled booties vintage Tas Furla

Woensdag
“Woensdag shopdag! Ha, hier keek ik zó naar uit. Natuurlijk plakken we er ook meteen een museumpje aan vast. En dat werd het MoMa. Tussendoor heb ik nog een lunchdate met een onwijs leuke chick & foodblogger van Whole Healthy Glow bij Beyond Sushi gehad. Hier maken ze de lekkerste veganistische sushi. Echt een aanrader!”

De look
Jasje Zara Jeans Zara top H&M Booties vintage Ketting Primark Tas Furla

Donderdag
“Behalve dat ik overdag weer hetzelfde aanhad als woensdag, trok ik ’s avonds voor een avondje uit op in Meatpacking District mijn mooiste jurk uit de kast. We zijn o.a. naar Tao en The Standard hotel geweest. Zet deze dan ook meteen even op je to-do list als je ook binnenkort naar New York gaat.”

De look
Jurk Theykens Theory Hakken Zara

Vrijdag
“Na een lange uitslaapsessie schiet ik in iets makkelijks om het Guggenheim te bezichtigen. Heel jammer, het mooie architectonische gedeelte is dicht, vanwege de nieuwe tentoonstelling van oktober. Na een uurtje ging ik dan ook weer terug richting de Lower East side voor een lekkere lunch bij The Butchers Daughter.”

De look
Shirt Brandy & Melville Jeans Zara Sneakers Nike Tas Furla

Zaterdag
“Vandaag was eigenlijk een hele relaxte, rustige dag. ’s Ochtends heb ik een heerlijke Acai bowl bij Juice Generation gegeten en daarna een beetje door de straten gestruind. Het voelde alsof ik jarenlang niet meer had gesport dus besloot ik ’s avonds een lesje yoga mee te doen bij Yoga to the People, een yogaschool waarbij je zelf beslist hoeveel je de les waard vond en dat bedrag aan het einde als het ware ‘schenkt’.”

De look
Jurk Zara Boots vintage

Zondag
“De zondag is natuurlijk de perfecte dag voor een brunch. Het werd het gezellige tentje Dudley’s, waar ik kies voor een avocado toast en een komkommer/gember sapje. Verder ben ik úrenlang aan het kletsen met mijn lieve vriendinnetje Kirsten wie ik hier in New York opzoek. ’s Avonds eten we bij de Fat Radish.”

De look
Top H&M Jeans Zara Sneakers Converse All Stars

Maandag
“Het was ’s ochtends zo ontzettend koud! Dat het echt nodig was om mijn jas uit mijn koffer te plukken. Vandaag hebben we lekker geshopt, geluncht en zoals gewoonlijk heel veel gekletst. We eten ’s avonds bij Bread, waar ik kies voor een yummie- ‘kale’ salade!”

De look
Reversible Jeans Bluelab (de binnenkant is blue metallic!) Sneakers Converse All Stars Trenchcoat Zara T-shirt Zara

Plaats een reactie


* = (verplicht)