Switch To Mobile Version

Video: Eau de Gaga

Gisteravond was ik een van de gelukkige ‘monsters’ die het concert bij mocht wonen van Lady Gaga. Het was een edgy, kleurrijk en vooral muzikaal spektakel. Het concert, daar had je bij moeten zijn. Dus daarvan geen filmpje. Maar de video in aanloop naar haar nieuwe parfum, Eau de Gaga, wil ik je niet onthouden. Uiteraard, zoals je van Gaga gewend bent, werd de video gemaakt door Steven Klein. Een visueel hoogstandje.

DOOR JAMIE LI

Van de week zag je Eau de Gaga al stiekem voorbij komen op Quarter. Maar nogmaals voor de zekerheid: Lady Gaga’s nieuwste parfum, Eau de Gaga is vanaf november verkrijgbaar bij de parfumerie en drogist voor €40 (50ml)

Je hebt het goed gehoord. In de video hoor je I Can’t Give You Anything But Love van het album Cheek to Cheek, in samenwerking met Tony Bennett. Lady Gaga en Tony Bennett maakten behalve een album ook een beeldschone H&M campagne.

1 reactie tot nu toe

  • Strak flesje! Leuk gepost. Heb zelf niks met parfums van bekende artiesten. Nee ook niet van Bey en Jlo ;-)

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, September 25, 2014 om 3:29 pm

Plaats een reactie