Switch To Mobile Version

Angélica’s obsessie: Metallic Tattoos

Je hebt ze vast al eerder gezien: metallic tattoos, de tijdelijke goudkleurige plaktatoeages. Een mooi alternatief voor als je er nog niet uit bent wat voor échte tattoo je nou wilt (zoals ik).

DOOR ANGÉLICA PANGAT

Ik had ze al een tijdje geleden gespot, maar nu zelfs Beyoncé is gesignaleerd met de metallic tattoos op het strand kan ik me voorstellen dat je spontaan ook wilt beginnen met het plakken van deze pareltjes. De zomer mag dan wel officieel voorbij zijn, maar dat maakt de metallic tattoos niet minder leuk: ze zijn natuurlijk ook geschikt voor een avondje uit of een feestje.

Neem nou die van Think Imaginary: de shop biedt een compleet assortiment aan verschillende plaatjes, dus keuze zat. Ik heb er een paar uitgetest: de skull is mijn favoriet. Makkelijk te plaatsen en blijft tot m’n verbazing heel lang zitten! Niet zoals de Spice Girls tattoos die vroeger bij de kauwgumpjes zaten :-)

Give it away now!
Wil jij ook graag de metallic tattoos uitproberen? QUARTER geeft 3 velletjes weg van Think Imaginary! Mail dan je gegevens naar angelica@quarter-magazine.com onder vermelding van ‘metallic tattoo’ als jij kans wilt maken. Deze giveaway loopt tot en met 9 oktober 2014.

(Foto: Thinkimaginary.com)

Plaats een reactie