Switch To Mobile Version

Quarter loves: Alchemist herfst winter collectie

Zoals je weet ben ik fervent zwart-drager. Ik leef in zwarte pieces. Niet zomaar zijn m’n ogen gevallen op de herfst-wintercollectie van Alchemist. Juist doordat ontwerpster Caroline Mewe stijlen en stoffen mixt, kan ik elke dag zwart aan en tegelijkertijd de nodige variatie houden in m’n looks. Maar nog veel belangrijker: ik heb mijn droomjurk gevonden.

DOOR JAMIE LI

Hierboven kun je ‘m zien. Een echte closet essential, en van closet essentials kun je er nooit genoeg hebben. De maxidress kan je nonchalant doch chic (nonchic) dragen met All Stars, maar de robe doet het ook goed tijdens een nette gelegenheid met gladiator sandals of klassieke zwarte pumps.

Fijne bijkomstigheid is dat Alchemist’s Caroline alleen met duurzame stoffen werkt. Ze zegt: “Deze werkwijze is geen marketing tool, maar een bewuste keuze.” Voor de herfstcollectie liet Mewe zich inspireren door het aankomende seizoen. “De herfst en winter zijn een heel dankbare bron van inspiratie”, vertelt Caroline.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Alchemist is onder andere verkrijgbaar via Orangebag.nl. Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

www.alchemist-fashion.com

Plaats een reactie